Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium is gratis speelbaar

De tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, getiteld The Fate of Atlantis, is vanaf vandaag gratis speelbaar. Dat maakte Ubisoft vandaag bekend.

Eerder kondigde Ubisoft al aan dat hun grote schooter-game Tom Clancy’s Rainbow Six Siege binnenkort voor een week gratis speelbaar wordt. Maar nu stelt de ontwikkelaar ook de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, getiteld The Fate of Atlantis, gratis beschikbaar voor geïnteresseerden. In de tweede post-launch verhaallijn hebben spelers de mogelijkheid het Elysium-gebied te verkennen. Een 'vredige' plek waar op het eerste oog niets aan de hand lijkt, maar ondertussen duistere geheimen verborgen houdt achter haar mooie landschap.

Assassin’s Creed Odyssey is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?