Bandai Namco deelt Little Nightmares III gameplay

-

The Necropolis lijkt een belangrijke rol te spelen in Little Nightmares III. We worden namelijk wederom getrakteerd op gameplaybeelden uit de onheilspellende omgeving.

Low en Alone gaan samen op pad om een uitweg te vinden. Het tweetal wil dolgraag ontsnappen uit het zogeheten 'Nowhere'. Echter, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het dynamische duo moet zich zien te redden door diverse gevaarlijke gebieden. Eén daarvan draagt de naam 'The Necropolis'. Deze woestenij is de thuisbasis van een aantal gruwelijke monsters, zoals een enorme baby. De kersverse ontwikkelaars bij Supermassive Games nemen de tijd om ons door de gameplay te loodsen.

Check hier onze Little Nightmares III preview. De horrorgame gaat de directe concurrentie aan met Reanimal. Het kan overigens zijn dat je de onderstaande gameplay tijdens gamescom 2024 voorbij hebt zien komen.

Little Nightmares III staat op de planning voor 2025. De horrorgame komt te verschijnen op de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Nightmares III

Ontwikkelaar:

Supermassive Games

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord