Battlefield 2042 kreeg onlangs een ontwikkelaarsupdate

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2023 14:58

Het ontwikkelteam van Battlefield 2042 liet onlangs weten dat ze bezig zijn met een aantal quality of life veranderingen in de game. Het nieuws staat in een post op de officiële website van EA.

Over een tijd gaat seizoen 5 van Battlefield 2042 van start. De ontwikkelaars lieten onlangs alvast weten dat Squad Management onderdeel wordt van deze update. Dit was namelijk een vaak voorbijkomende vraag van de community. Het team bedankt fans van de game dan ook voor hun geduld terwijl ze aan deze functie werkten. De nieuwe functie moet zorgen voor een soepelere, meer gestroomlijnde ervaring voor squad-based gameplay, en een groter gevoel van gemeenschap en teamwork onder spelers bevorderen. Met Squad Management kunnen spelers makkelijker de squads binnen hun team bekijken en beheren. Later in Season 5 is DICE van plan Squad Orders te introduceren. Deze nieuwe functionaliteit is bedoeld om squadleiders een duidelijke rol te geven en spelers te stimuleren hun orders op te volgen.

Seizoen 4 van Battlefield 2042 ging in februari van start.

Bron: EA website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord