Trailer: Nieuw seizoen Battlefield 2042 bijna van start

Geplaatst:
Aangepast: 19 februari 2023 15:14

Het vierde seizoen van Battlefield 2042 staat op het punt van beginnen. In de nieuwe trailer van het seizoen met de naam de naam Eleventh Hour is te zien dat de map zich in de rotsachtige omgeving van Zuid-Afrika bevindt.

Nu het derde seizoen van Battlefield 2042 op zijn einde loopt, is het tijd voor een nieuw seizoen. Dus wordt het weer tijd voor nieuwe wapens, maps, een nieuw voertuig en een Specialist die haar opwachting maakt. Zo maken we binnenkort kennis met de AC9, een sub machine gun en een Secondary Shotgun met de naam Super 500. Instappen doe je vanaf aankomend seizoen in de CAV-Brawler, een klein en wendbaar IVF-voertuig waar je teamgenoten nar toe kunnen spawnen, zelfs als hij al vol zit. In de nieuwe map Flashpoint bevind je je buiten in een rotsachtige map en binnen is het in een oude fabriek een groot doolhof. Als laatste maakt hinderlaagdeskundige Camila Blasco haar debuut in de game. Ze bezit onder andere het X6-Infiltration Device. Dit apparaat voorkomt dat apparatuur van de vijand weet waar ze is en verstoord het daarnaast actieve spotting-technologie waardoor er dead zones ontstaan.

Het vierde seizoen van Battlefield 2042 gaat op 28 februari van start. Battlefield 2042 is te spelen op pc, Xbox en PlayStation.

Bron: Battlefield
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord