Content Season 4 en 5 van Battlefield 2042 geteased

Geplaatst:

Het derde seizoen van Battlefield 2042 is sinds vorige week te spelen, maar dat weerhoudt EA Dice er niet van om alvast het vierde en vijfde seizoen van Battlefield 2042 te teasen.

Season 4 is het einde van het eerste jaar van Battlefield 2042 en verschijnt in het begin van 2023. In de afgelopen seizoenen werd er telkens een map veranderd aan de hand van de feedback van spelers. In seizoen vier is het de beurt aan Discarded. In de seizoenen daarna staat Hourglass op de planning. Daarnaast zorgt update 3.2 ervoor dat de Specialists in verschillende klasse worden opgedeeld. Ze hebben dan ook hun vaste set aan wapens en gadgets. De nieuwe specialist die in seizoen vier onderdeel wordt van het team behoort tot de Recon klasse.

Over het vijfde seizoen wordt nog niet al teveel verteld. De nieuwe map die spelers kunnen verwachten heeft de naam Forgotten Battleground en is een bekende map uit Battlefield 4. Dit seizoen krijgt echter geen nieuwe Specialist. De ontwikkelaars laten namelijk weten dat ze blij zijn met de veertien Specialists en zich liever focussen op het uitbreiden van de sandbox ervaring, skins en het aanpassen van bestaande content. Volgens onze review van Battlefield 2042 kon de game echter nog wat nieuwe mappen en Specialists gebruiken.

Battlefield 2042 Season 4

Battlefield 2042 is dit weekend gratis uit te proberen. Je kunt de game spelen via de pc, Xbox en PlayStation.

Bron: EA

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord