Trailer: Derde seizoen Battlefield 2042 loopt uit de hand met Escalation

Geplaatst:
Aangepast: 17 november 2022 21:26

Het nieuwe en inmiddels alweer derde seizoen van Battlefield 2042 staat voor de deur. Het seizoen dat wordt uitgebracht onder de noemer Escalation belooft dat het behoorlijk uit de hand kan lopen.

Electronic Arts en DICE warmen ons alvast op voor weer een nieuw seizoen van Battlefield 2042. In twee minuutjes van je tijd ben je weer helemaal up-to-date als het aankomt op seizoen drie van Battelfield 2042. In een nieuwe trailer zoomt Electronic Arts dieper in op alles wat Escalation - zoals het derde seizoen heet - ons te bieden heeft. En dat is niet niks.

Zo komt er een nieuwe map in de vorm van Spearhead met dit nieuwe seizoen vrij. De map speelt zich af in de Zweedse wildernis. Daarnaast dient Rasheed Zain zich aan als een nieuwe operator. Deze beveiligingsexpert weet wel raad met vijanden die zich verscholen houden. Het nieuwe seizoen brengt daarnaast ook de nodige hardware met zich mee, zoals de NVK-S22 shotgun en de Rorsch Mk-4 railgun.

Battlefield 2042: Escalation is vanaf 22 november beschikbaar voor alle versies van de game.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord