Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Inhoud Battle Pass Battlefield 2042 Seizoen 2 bekend

De hoogtepunten van de Battle Pass van het tweede seizoen van Battlefield 2042 zijn bekendgemaakt. In een nieuwe trailer zien we een aantal van de dingen die je kunt vrijspelen in actie.

Na Battlefield 2042| Season 1: Zero Hour volgt nu Battlefield 2042 | Season 2: Master of Arms. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een fonkelnieuwe Battle Pass met nieuwe beloningen. Hou je vast, want we gaan in een rap tempo door de hoogtepunten.

Er zijn opnieuw gratis en Premium beloningen beschikbaar in de nieuwe Battle Pass. Charlie Crawford, een nieuwe specialist, is één van de beloningen die je al snel ontvangt in de gratis Battle Pass. En wat dacht je bijvoorbeeld van de EBLIC-RAM, een badass voertuig dat je in de zestiende tier al te pakken kunt krijgen? Wie iets verder doorspeelt tot tier 22 kan aan de slag met het PF51-wapen. Vanaf tier 34 staat de Avancys, een ander nieuw wapen op je te wachten. Ook de AM40 wordt toegevoegd om je vijanden mee overhoop te schieten. Op het gebied van specialistskins worden ook de Angel ''Base Commander'' en de Rao ''Red Specter'' toegevoegd zonder dat je er een cent voor hoeft uit te geven. Een nieuwe gadget ontbreekt ook niet. De concussion grenade is vanaf tier 28 beschikbaar. Ook gratis wapenskins zijn van de partij. Eén daarvan is de PKP-BP ''Bulk Discount''-skin. Ook aan voertuigskins is geen gebrek. De T28 ''Clean Tread''-skin is vanaf tier 74 te verkrijgen.

Wie besluit zijn portemonnee te trekken, kan onder andere genieten van een Blunt Force-takedown, de MP28 ''On demand'', DXR-1 ''Red Eye'', GVT 45-70 ''Aeration'', M5A3 ''Red Notice'' en SFAR-M GL ''Lawn Mower''-wapenskins, de Boris ''Undeniable'', Casper ''Green Mamba en Paik ''Winterkill''-specialistskins. De laatste specialistskin krijg je bij tier 100. Dit is de Crawford ''Bloodsport''-skin.

Je kunt de hoogtepunten van de beloningen in de Battle Pass van het tweede seizoen van Battlefield 2042 in de onderstaande trailer bekijken.

Ben je nog niet overtuigd of je op 30 augustus Battlefield 2042 weer wilt aanslingeren? Bekijk dan zeker het artikel van onze eigen Patrick waarin hij drie redenen noemt om terug te keren naar Battlefield 2042 in Seizoen 2.

BRON Battlefield

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?