Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield: Heroes verder weg geschoven

De gratis multiplayer shooter Battlefield: Heroes is uitgesteld tot een release in 2009. De ontwikkelaars van de game hebben een hoop opgestoken uit de reacties op de gesloten bèta van de game, waar ze de komende tijd mee aan de slag zullen gaan:

We have received lots of great feedback from our bèta testers. So much so that we are now ready to enter our next phase," said Salt. "On Friday evening (6pm CET) we will be closing down the current Closed bèta and moving our focus to polishing the backend. So for a while there will be no closed bèta available to play. We expect to re-open the bèta early next year.

Wanneer we de game nu mogen verwachten is nog niet zeker, maar het zal hopelijk niet veel langer duren dan het eerste deel van volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?