Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Bekende wapens keren terug in Splatoon 3

Vandaag heeft Nintendo nieuw Splatoon-nieuws gedeeld op hun Twitterkanaal. Splatoon 3 geeft je de mogelijkheid om met de wapens te spelen die je al kent uit de eerdere delen.

De kleurrijke shooter Splatoon 3 draait natuurlijk voor een deel om de wapens die je tot je beschikking hebt en vandaag is daar meer nieuws over onthuld. Nintendo heeft namelijk bekendgemaakt dat je de klodders verf met de wapens uit eerdere Splatoon-games in de rondte kunt schieten. Enkele weken geleden werd onthuld dat de release van Splatoon 3 nog geen half jaar van ons verwijderd is. Splatoon is met haar knotsgekke gameplay en kleurrijke visuals een succes op de consoles van Nintendo gebleken. Of dat voor Splatoon 3 ook geldt moet nog blijken, maar daarvoor moeten we dus nog een aantal maanden wachten.

Splatoon 3 staat gepland voor een release op 9 september voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?