Bekende wapens keren terug in Splatoon 3

Geplaatst: 2 mei 2022 21:25
Aangepast: 2 mei 2022 23:18

Vandaag heeft Nintendo nieuw Splatoon-nieuws gedeeld op hun Twitterkanaal. Splatoon 3 geeft je de mogelijkheid om met de wapens te spelen die je al kent uit de eerdere delen.

De kleurrijke shooter Splatoon 3 draait natuurlijk voor een deel om de wapens die je tot je beschikking hebt en vandaag is daar meer nieuws over onthuld. Nintendo heeft namelijk bekendgemaakt dat je de klodders verf met de wapens uit eerdere Splatoon-games in de rondte kunt schieten. Enkele weken geleden werd onthuld dat de release van Splatoon 3 nog geen half jaar van ons verwijderd is. Splatoon is met haar knotsgekke gameplay en kleurrijke visuals een succes op de consoles van Nintendo gebleken. Of dat voor Splatoon 3 ook geldt moet nog blijken, maar daarvoor moeten we dus nog een aantal maanden wachten.

Splatoon 3 staat gepland voor een release op 9 september voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord