Trailer: Splatoon 3 releasedatum aangekondigd

Geplaatst: 22 april 2022 15:35

De knotsgekke third-person shooter van Nintendo die we kennen als Splatoon 3 heeft een releasedatum ontvangen. Middels een nieuwe trailer krijgen we het nieuws te horen.

In deze nieuwe gameplay-trailer van Splatoon 3 zien we verse beelden van de modus Turf War. In deze modus, die we in het Nederlands Grondoorlog noemen, nemen teams van vier het tegen elkaar op. Het is bedoeling dat je de arena zoveel mogelijk overdekt met jouw verf. Een nieuwe map komt voor in de trailer genaamd Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog. Hiermee kunnen spelers zowel verticaal als horizontaal inkt schieten. De trailer laat tot slot nieuwe gear zien en geeft fans van de franchise meer informatie over de aankomende game. Het is nog even wachten, maar gelukkig kun je wel Splatoon 2 spelen. Als je abonnee bent van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dan heb je geluk. De Octo Expansion DLC is nu gratis met NSO+. Bekijk hier onze wensen voor Splatoon 3.

Splatoon 3 verschijnt op 9 september exclusief op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord