Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Splatoon 3 releasedatum aangekondigd

De knotsgekke third-person shooter van Nintendo die we kennen als Splatoon 3 heeft een releasedatum ontvangen. Middels een nieuwe trailer krijgen we het nieuws te horen.

In deze nieuwe gameplay-trailer van Splatoon 3 zien we verse beelden van de modus Turf War. In deze modus, die we in het Nederlands Grondoorlog noemen, nemen teams van vier het tegen elkaar op. Het is bedoeling dat je de arena zoveel mogelijk overdekt met jouw verf. Een nieuwe map komt voor in de trailer genaamd Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog. Hiermee kunnen spelers zowel verticaal als horizontaal inkt schieten. De trailer laat tot slot nieuwe gear zien en geeft fans van de franchise meer informatie over de aankomende game. Het is nog even wachten, maar gelukkig kun je wel Splatoon 2 spelen. Als je abonnee bent van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dan heb je geluk. De Octo Expansion DLC is nu gratis met NSO+. Bekijk hier onze wensen voor Splatoon 3.

Splatoon 3 verschijnt op 9 september exclusief op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?