Bekende zanger wil Link spelen in de Zelda film

Geplaatst:
Aangepast: 24 november 2023 14:18

Onlangs maakte Nintendo bekend dat er een The Legend of Zelda live action film op de planning staat. Nu heeft een bekende zanger aangegeven dat hij graag de rol van Link op zich zou nemen.

De bekende zanger waar we het over hebben is niemand minder dan Machine Gun Kelly. Oké, laten we eerlijk zijn, momenteel staat hij niet echt om positieve dingen bekend, maar we kennen hem allemaal. Het is waarschijnlijk niet de eerste persoon die je in gedachten had toen je de kop van dit artikel las, dat kan ik me goed voorstellen. Toch is Machine Gun Kelly al lang een grote fan van de Legend of Zelda franchise. In 2022 verscheen hij zelfs als Link op een Halloween evenement met zijn partner Megan Fox naast hem als Zelda. De kans dat Kelly de rol krijgt is natuurlijk erg klein, maar zijn enthousiasme wordt vast en zeker gewaardeerd. Een andere persoon die onlangs interesse toonde in de Zelda film is Patricia Summersett, die de stem van Zelda deed in Breath of the Wild.

Zanger link zelda film1

Afgezien van de bevestiging van Nintendo dat er een Zelda film komt, weten we eigenlijk nog niets. Er is nog geen datum of cast vrijgegeven.

Bron: Instagram Machine Gun Kelly

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord