Bekijk Hyrule in nieuwe trailer voor Echoes of Wisdom

-

Nintendo heeft onlangs een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. In deze trailer krijgen we een tour door Hyrule.

Hyrule krijgt in iedere Zelda-game weer een compleet nieuwe look, dat is ook deze keer weer het geval. In de trailer krijgen we de diverse landschappen van de wereld te zien en een eerste blik op de bewoners. De reis van Prinses Zelda brengt haar door alle uithoeken van Hyrule, van het centrale plateau tot de Gerudo-woestijn. Nintendo onthulde The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom tijdens een Nintendo Direct eerder dit jaar. In de game speel je voornamelijk als Zelda, maar sinds kort is bekend dat ook Link een speelbaar personage is. Voor hoe lang en in welke vorm is echter nog niet bekend.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanceert op 26 september voor de Nintendo Switch.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

26 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord