Mortal Shell

  • Ontwikkelaar Cold Symmetry
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Bèta Mortal Shell voor iedereen toegankelijk

De bèta van Mortal Shell is nu voor iedereen toegankelijk. De vraag om in de gesloten bèta te komen was zo groot, dat nu iedereen mee mag doen.

In april werd de souls-achtige game Mortal Shell aangekondigd. Ontwikkelaar Cold Symmetry had voor de pc-versie van deze game een gesloten bèta aangekondigd. Volgens de ontwikkelaar was de vraag om aan deze bèta mee te doen zo groot, dat ze besloten heeft deze voor iedereen beschikbaar te stellen. Volgens Cold Symmetry bevat de bèta geen spoilers voor het verhaal van de game. De bèta is beschikbaar via de Epic Games Store, waar de uiteindelijke versie van de game straks ook op te spelen is.

Mortal Shell verschijnt in het derde kwartaal van 2020 voor de pc via de Epic Games Store, de PlayStation 4 en Xbox One. De bètaversie is vanaf nu voor iedereen toegankelijk.

BRON Cold Symmetry

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?