Mortal Shell

  • Ontwikkelaar Cold Symmetry
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Cold Symmetry kondigt action-RPG Mortal Shells aan

Als je het heerlijk vindt om telkens verslagen te worden in games dan is er goed nieuws. Mortal Shell is net aangekondigd door de nieuwe studio Cold Symmetry en heeft wat weg van Dark Souls.

Gruwelijke monsters en een donkere sfeer voeren de boventoon in de trailer die met de aankondiging werd vrijgegeven. De studio zelf omschrijft de game als een action-RPG met strategische gevechten. Door het vinden van verloren soldaten en het overnemen van hun lichaam krijg je meer kennis over de gevechtsstijlen. In de trailer zijn een aantal gevechten met de monsters te zien en blijkt vooral het zwaard een grote rol te spelen.

Mortal Shell verschijnt in het derde kwartaal van 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?