Trailer: Cold Symmetry kondigt action-RPG Mortal Shells aan

Geplaatst: 2 april 2020 12:14
Aangepast: 2 april 2020 13:56

Als je het heerlijk vindt om telkens verslagen te worden in games dan is er goed nieuws. Mortal Shell is net aangekondigd door de nieuwe studio Cold Symmetry en heeft wat weg van Dark Souls.

Gruwelijke monsters en een donkere sfeer voeren de boventoon in de trailer die met de aankondiging werd vrijgegeven. De studio zelf omschrijft de game als een action-RPG met strategische gevechten. Door het vinden van verloren soldaten en het overnemen van hun lichaam krijg je meer kennis over de gevechtsstijlen. In de trailer zijn een aantal gevechten met de monsters te zien en blijkt vooral het zwaard een grote rol te spelen.

Mortal Shell verschijnt in het derde kwartaal van 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Shell

Series

-

Uitgever

Playstack

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Cold Symmetry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord