Mortal Shell

  • Ontwikkelaar Cold Symmetry
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Mortal Shell onthuld

Ontwikkelaar Cold Symmetry heeft eindelijk de releasedatum van Mortal Shell onthuld. We kunnen deze maand nog aan de slag met de game.

In april dit jaar werd de Souls-achtige actie-RPG Mortal Shell aangekondigd. De game bleek erg hoog geanticipeerd te zijn bij liefhebbers, waardoor ontwikkelaar Cold Symmetry zelfs besloten had om de gesloten bèta van Mortal Shell voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels weten we ook wanneer de game daadwerkelijk uitkomt. Middels een nieuwe trailer heeft Cold Symmetry de releasedatum van Mortal Shell uit de doeken gedaan. De game, die hevig geïnspireerd is op Dark Souls, verschijnt over een kleine twee weken.

Mortal Shell is vanaf 18 augustus te spelen op de pc via de Epic Games Store, de PlayStation 4 en de Xbox One.

BRON Cold Symmetry

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?