Trailer: Mortal Shell krijgt next-gen upgrade

Geplaatst: 25 februari 2021 19:05

Mortal Shell krijgt een next-gen upgrade. De PlayStation 5 en Xbox Series-bezitters kunnen binnenkort genieten van een verbeterde grafische prestatie.

Mortal Shell is een actie/RPG die erg veel elementen leent van de Dark Souls-games. Als een echte soulslike-game is deze titel dan ook bikkelhard en gevuld met duistere thema's. Mortal Shell heeft een unieke gimmick, waarbij je in de schulp kruipt van diverse personages. De nieuwe trailer tentoonstelt de next-gen upgrade. Zo is de nieuwe resolutie in 4K te bewonderen. De frame rate gaat niet onder de zestig zitten, wat zorgt voor een vloeiende game-ervaring. Bekijk hier meer Mortal Shell gameplaybeelden door middel van een trailer.

Mortal Shell is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De PlayStation 5 en Xbox Series-versie is beschikbaar vanaf 4 maart.

Bron: Playstacks
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Shell

Series

-

Uitgever

Playstack

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Cold Symmetry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord