Mortal Shell

  • Ontwikkelaar Cold Symmetry
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Mortal Shell krijgt next-gen upgrade

Mortal Shell krijgt een next-gen upgrade. De PlayStation 5 en Xbox Series-bezitters kunnen binnenkort genieten van een verbeterde grafische prestatie.

Mortal Shell is een actie/RPG die erg veel elementen leent van de Dark Souls-games. Als een echte soulslike-game is deze titel dan ook bikkelhard en gevuld met duistere thema's. Mortal Shell heeft een unieke gimmick, waarbij je in de schulp kruipt van diverse personages. De nieuwe trailer tentoonstelt de next-gen upgrade. Zo is de nieuwe resolutie in 4K te bewonderen. De frame rate gaat niet onder de zestig zitten, wat zorgt voor een vloeiende game-ervaring. Bekijk hier meer Mortal Shell gameplaybeelden door middel van een trailer.

Mortal Shell is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De PlayStation 5 en Xbox Series-versie is beschikbaar vanaf 4 maart.

BRON Playstacks

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?