Mortal Shell

  • Ontwikkelaar Cold Symmetry
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Mortal Shell ontvangt nieuwe trailer

Mortal Shell heeft een nieuwe trailer ontvangen. Deze trailer werd vrijgegeven tijdens IGN's Summer of Gaming 2020.

Mortal Shell doet uiteraard denken aan de beroemde Dark Souls serie. Het is echter niet bang om te laten zien dat het een echte soulslike game is. We zien wat van de diverse vijanden, allen intimiderend. Verschillende wapens en armor worden tentoongesteld, naast het feit dat er meerdere speelbare personages zijn. De game krijgt ook een bèta, die gaat van start vanaf 3 juli.

Mortal Shell komt uit ergens in 2020. Je kan nu jezelf opgeven voor de bèta via Discord.

BRON IGN Summer of Gaming 2020

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?