Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Bevestigde dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 zit natuurlijk weer vol met dinosaurussen. Frontier heeft via hun website een aantal prehistorische beesten in de spotlight gezet.

Een aantal klassiekers keren terug. De Brachiosaurus, Triceratops en Stegosaurus zijn iconische herbivores die al een lange tijd aanwezig zijn in de Jurassic Park-franchise. De meest iconische dinosaurus blijft natuurlijk de Tyrannosaurus Rex en ook deze grote carnivoor maakt een opkomst in Jurassic World Evolution 2. De site geeft ons echter ook screenshots van de minder bekend dinosaurussoorten. Zo heb je de kleine carnivoor Coelophysis uit het Trias tijdperk, de sauropod Amargasaurus en de Battle of Big Rock ster Nasutoceratops. Jurassic World Evolution 2 heeft echter niet alleen dinosaurussen in de line-up klaarstaan. Vliegende reptielen en water reptielen maken ook een entree. In de screenshots zie je de Pteranodon, die we terugzien in een aantal Jurassic Park en Jurassic World films. In de eerste trailer zien we de Mosasaurus, het gigantische water reptiel die we natuurlijk kennen van Jurassic World.

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?