Beyond Good and Evil 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Beyond Good and Evil 2 belooft groots te worden

Een poosje terug was Beyond Good and Evil 2 al aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Nu heeft Ubisoft laten weet dat de game beter en grootser zal worden dan zijn voorganger.

De game zal de sfeer van het eerste deel behouden en veel karakters zullen terugkeren, maar volgens de ontwikkelaar zaten er een aantal tekortkomingen in het eerste deel, vooral door de PlayStation 2 Emotion Enginge. Met de PlayStation 3 en Xbox 360 zal dit echter niet meer het geval zijn en de game belooft dan ook een echte topper te worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?