Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 4 Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Bit: Shrek in Resident Evil 4? Met deze mod wel!

Ja, dat lees je goed: Shrek zit in Resident Evil 4. Dankzij een getalenteerde modder tenminste.

De remaster van Resident Evil 4 is alleen nog beschikbaar in demovorm, maar dat heeft modders niet tegengehouden om al met de game aan de slag te gaan. De nieuwe mod van IvenXIII, geeft je het genoegen om het meest verschrikkelijke geanimeerde personage allertijden, Shrek, te zien vechten met Leon S. Kennedy. De mod is beschikbaar voor de PC-versie van de demo via hubworld Nexus Mods. In de mod vervangt de groene bruut de kettingzaag-zwaaiende Dr. Salvador, een lid van een moordlustige clan dorpelingen. Shrek met een kettingzaag, compleet met DEAD EYES, is waarschijnlijk toch wel een van de meest angstaanjagende beelden uit de Resident Evil-geschiedenis.

Shrek resident evil 41

Ga je de demo van Resident Evil 4 spelen? Dan kun je dat nu dus doen met Shrek als vijand. Als je het aandurft.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?