Bit: Speel Elden Ring op de Game Boy

Geplaatst:

Reddit gebruiker -shin- is wel met een heel bijzonder Elden Ring fan-project bezig. Die ontwikkelt namelijk een demake van de game op de Game Boy.

Ondertussen kan wel vastgesteld worden dat Elden Ring een van de beste games van 2022 is. In de fanbase blijken ook de nodige creatievelingen te zitten, die versies van de game maken op oudere gameplatformen. Deze versies worden ook wel demakes genoemd. -shin- maakt een Game Boy-versie van Elden Ring en is ook echt bespeelbaar. Het plan is dat je in de demake door heel Limegrave kan spelen. Compleet met bosses en het iconische 'YOU DIED' scherm. De trailer is hieronder te bekijken.

De Game Boy-demake moet eind mei uitkomen. Een exacte datum is nog niet bekend. Tot die tijd kan je in de wereld van de Lands Between ontdekken op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S en de PlayStation 5.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord