Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Bit: Speel Elden Ring op de Game Boy

Reddit gebruiker -shin- is wel met een heel bijzonder Elden Ring fan-project bezig. Die ontwikkelt namelijk een demake van de game op de Game Boy.

Ondertussen kan wel vastgesteld worden dat Elden Ring een van de beste games van 2022 is. In de fanbase blijken ook de nodige creatievelingen te zitten, die versies van de game maken op oudere gameplatformen. Deze versies worden ook wel demakes genoemd. -shin- maakt een Game Boy-versie van Elden Ring en is ook echt bespeelbaar. Het plan is dat je in de demake door heel Limegrave kan spelen. Compleet met bosses en het iconische 'YOU DIED' scherm. De trailer is hieronder te bekijken.

De Game Boy-demake moet eind mei uitkomen. Een exacte datum is nog niet bekend. Tot die tijd kan je in de wereld van de Lands Between ontdekken op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S en de PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?