Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Bit: Zo ziet Age of Calamity eruit als een GameBoy Color-game

Heb jij je toevallig afgevraagd hoe Hyrule Warriors: Age of Calamity eruit had gezien op de GameBoy Color? Nieuwsplatform Nintendo Wire heeft antwoord hierop met een fan-made trailer van de game op de retro console van Nintendo.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is net uitgekomen op de Nintendo Switch en wordt over het algemeen goed ontvangen door de fans. Om de release van de prequel te vieren heeft nieuwsplatform Nintendo Wire een trailer gemaakt van een 'de-make' op de GameBoy Color. In de trailer is de intro cinematic van Hyrule Warriors: Age of Calamity te zien en een stukje gameplay van de eerste missie van de game. De volledige fan-made trailer is hieronder te bekijken.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier Claudia's preview over deze game.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?