Black Ops 6 komt ook naar PS4

Geplaatst: 26 mei 2024 22:30
Aangepast: 26 mei 2024 22:30
-

Mocht je nou erg graag met Call of Duty: Black Ops 6 aan de slag willen, maar heb je nog geen current-gen console in huis? Wellicht is dat geen probleem.

De website Insider Gaming heeft namelijk de pre-order gegevens te pakken gekregen. Ze zijn te weten gekomen dat het COD MW3-personage Woods beschikbaar wordt gesteld als pre-order bonus. Allemaal leuk en aardig, maar het interessantste stukje nieuws zit hem toch echt in de beschikbare platformen. Volgens een leak bij GameStop kun je de first-person shooter binnenkort vooraf bestellen voor de Xbox Series X|S, PlayStation 5, maar ook PlayStation 4. Dit wil zeggen dat de Call of Duty-game van 2024 dus ook naar de vorige generatie consoles komt. Ja, ook de Xbox One? Volgens de bronnen bij Insider Gaming is dit wel het geval - de Xbox Series-versie is een cross-gen variant die dus werkt voor beide generaties Xbox-consoles.

Call of Duty Black Ops 6 PS41

Call of Duty: Black Ops 6 wordt officieel uit de doeken gedaan tijdens de Xbox Games Showcase 2024.

Bron: Insider Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord