Black Ops 6 is officieel onthuld

Geplaatst: 23 mei 2024 19:50
Aangepast: 29 mei 2024 15:55
-

Het geheime dossier genaamd Call of Duty 2024 is officieel onthuld door Activision. De uitgever heeft nog niet alle censuur in het dossier opgeheven, maar de naam van het dossier is nu tenminste bekend: Black Ops 6.

Zoals dat anno 2024 gebruikelijk wordt geacht, heeft Activision zich tot Twitter (oftewel X) gewend om de gevoelige data naar buiten te brengen.

Hoewel we verder amper wijzer worden van de setting, wordt één van de langlopende geruchten - een nieuwe Black Ops - tenminste bevestigd. Naast dit gerucht wordt ook nog steeds vastgehouden aan het idee dat de game zich afspeelt tijdens de Golfoorlog. Ook wordt geïnsinueerd dat Black Ops 6 wel eens een open-world structuur kan gaan krijgen.

Tot slot wordt ook gezegd dat Microsoft Black Ops 6 waarschijnlijk naar Game Pass gaat brengen, al wordt daarbij ook de kanttekening geplaatst dat men daarvoor het huidige concept van Game Pass op de schop gaat nemen (lees: duurder gaat maken).

Afijn, we gaan het gedurende de aankomende Xbox Games Showcase allemaal zien, al wil Call of Duty ons nu al via een speciale website op het hart drukken dat 'the truth lies'. Dus, moeten we dat nou geloven of niet, Activision?

Zo verwarrend allemaal.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord