Borderlands 4 is een feit en verschijnt in 2025

-

Hoe open je Opening Night Live en daarmee gamescom op een goede manier? Door direct met de deur in huis te vallen en een teaser van Borderlands 4 te laten zien. Ja, er is een nieuw deel op komst en die moet volgend jaar al verschijnen.

Gameplaybeelden krijgen we niet te zien in de korte teaser, maar de setting is al wel bekend. Dit keer speel je als een legendarische Vault Hunter die op zoek is naar allerlei schatten op een, voor ons nieuwe, planeet. Je kunt niet eventjes met je schep rondlopen en alles opeisen, want je zult met hordes aan vijanden moeten afrekenen. Of de planeet er net zo beroerd uitziet als in de teaser is nog een raadsel, maar het bekende masker van Borderlands wordt in ieder geval uit het vuur opgeraapt.

Borderlands 4 gaat ergens in 2025 verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 4

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord