Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call Of Duty Season 1 Reloaded krijgt nieuwe content

Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 1 Reloaded krijgt deze week een mid-season update. De nieuwe update brengt onder andere Attack on Titan naar beiden games.

De laatste update brengt een hoop DLC content naar Vanguard en Warzone, waaronder een submachine gun en content uit de iconische anime Attack On Titan. Fans van deze serie kunnen cosmetische bundels kopen in de game. De Tracer Pack: Attack on Titan Levi Edition bundel bevat 10 voorwerpen, waaronder een blauwdruk voor de 'Titan Piercer', waarmee je een zwaard kunt maken om Titans mee te verslaan. Iedere operator in Call of Duty kan de voorwerpen uit de bundel gebruiken, maar de Levi skin is alleen voor de operator Daniel. De samenwerking tussen Call of Duty en Attack on Titan wordt officieel op 10 januari. Vanaf deze datum zal ook de nieuwe content beschikbaar zijn, ongeveer een week na de mid-season update. Call of Duty ging afgelopen jaar soortgelijke samenwerkingen aan, bijvoorbeeld toen Scream en Donnie Darko naar de game kwamen voor Halloween.

De mid-season update voor Call of Duty: Vanguard en Warzone gaat vandaag live en de Attack on Titan content op 20 januari.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?