Deze Call of Duty-games zijn nu beschikbaar op Steam

Geplaatst:

Call of Duty naar Nintendo? Daar moeten we nog even op wachten. In de tussentijd zijn er drie moderne titels uit de reeks wel naar Steam gekomen.

Dit nieuwtje komt eigenlijk een beetje uit de lucht gevallen. Call of Duty: Modern Warfare, Black Ops Cold War en Vanguard zijn vanaf vandaag beschikbaar op Steam. Het meest recente deel - Call of Duty: Modern Warfare II - lanceerde ook op de digitale webwinkel van Valve, maar was dus vanaf dag één beschikbaar. Voor de onlangs toegevoegde COD-games hoef je echter niet de volle mep te betalen. Ze zijn allemaal te verkrijgen voor de helft van de originele vraagprijs. Ze kosten je nu dertig piek per stuk.

Call of Duty Games Steam1

Call of Duty: Modern Warfare, Black Ops Cold War en Vanguard zijn nu beschikbaar op Steam. Uiteraard zijn deze first-person shooter games ook beschikbaar op de PlayStation-consoles, Xbox-consoles en via Battle.net.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord