Microsoft wil Call of Duty naar Nintendo brengen

Geplaatst:

Call of Duty is niet weg te denken uit het moderne gamelandschap, maar de serie heeft geen recente games uitgebracht op de Nintendo-consoles. Hier komt wellicht verandering in.

Microsoft en Sony zijn flink aan het onderhandelen. Microsoft is bezig met de overname van Activision/Blizzard. Sony vindt deze opkoping niet zo leuk en gooit daarom de kont in de krib. Voornamelijk de overname van de populaire first-person shooter franchise Call of Duty wordt gezien als oneerlijke concurrentie. Microsoft is bezig met het samenstellen van een tienjarige Call of Duty deal om Sony tevreden te stellen. Zo hebben ze aangeboden dat Call of Duty voor tien jaar verkrijgbaar zal zijn op de PlayStation-consoles. Nu is er echter ook bekendgemaakt dat Microsoft de franchise naar de Nintendo-platformen wil brengen. Het is nog niet bekend wanneer de eerste Call of Duty-game voor de Nintendo-console zou verschijnen.

Alles wat je moet weten over Call of Duty Modern Warfare 25

Wat denk jij? Is Call of Duty op een Nintendo-console een goed idee?

Bron: Washington Post
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord