Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Vanguard nu gratis te spelen

Call of Duty: Vanguard is nu gratis te spelen. Tijdens de speciale Free Access-week kan iedereen de game uitproberen.

Call of Duty: Vanguard is het nieuwste deel in de Call of Duty-serie. We zijn inmiddels al toe aan het derde seizoen van de game. Dit seizoen heet Classified Arms en om zo veel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van alle nieuwe toevoegingen, heeft Activision besloten om de game een week lang gratis toegankelijk te maken. Tijdens de Free Access-week krijgt iedereen gratis toegang tot alle speelmodi en alle maps. Dit zijn in totaal meer dan twintig maps en tien verschillende multiplayer speelmodi.

Call of Duty: Vanguard is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Tijdens de Free Access-week van 18 tot 24 mei is de game gratis te spelen.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?