Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Vanguard en Warzone seizoen 4 details bekend

Het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard is onderweg. Dit nieuwe seizoen brengt een nieuwe battle royale map en een nieuwe zombie map naar de games.

Seizoen 4 wordt gelanceerd met de titel Mercenaries of Fortune en brengt nieuwe content voor zowel Call of Duty: Warzone als Call of Duty: Vanguard. De content bestaat voor beide games in ieder geval uit een nieuwe map. Call of Duty: Warzone krijgt de map Fortune's Keep. Hoewel het niet officieel bevestigd is, lijkt het erop dat deze nieuwe map Rebirth Island gaat vervangen. Dit omdat de nieuwe map ook een eiland is.

De nieuwe content voor Call of Duty: Vanguard richt zich in eerste instantie op de zombie-modus van de game. Als je onze review van Call of Duty: Vanguard hebt gelezen dan weet je dat dat ook wel hard nodig is. De nieuwe map is overigens niet helemaal nieuw, want op Twitter heeft Treyarch bekendgemaakt dat het Shi No Numa is. Deze map dateert al van Call of Duty: World at War en is in de loop der jaren ook in heel veel andere Call of Duty-games verschenen.

Het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard gaat op 22 juni van start.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?