Trailer: Vanguard en Warzone seizoen 4 details bekend

Geplaatst: 16 juni 2022 22:00

Het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard is onderweg. Dit nieuwe seizoen brengt een nieuwe battle royale map en een nieuwe zombie map naar de games.

Seizoen 4 wordt gelanceerd met de titel Mercenaries of Fortune en brengt nieuwe content voor zowel Call of Duty: Warzone als Call of Duty: Vanguard. De content bestaat voor beide games in ieder geval uit een nieuwe map. Call of Duty: Warzone krijgt de map Fortune's Keep. Hoewel het niet officieel bevestigd is, lijkt het erop dat deze nieuwe map Rebirth Island gaat vervangen. Dit omdat de nieuwe map ook een eiland is.

De nieuwe content voor Call of Duty: Vanguard richt zich in eerste instantie op de zombie-modus van de game. Als je onze review van Call of Duty: Vanguard hebt gelezen dan weet je dat dat ook wel hard nodig is. De nieuwe map is overigens niet helemaal nieuw, want op Twitter heeft Treyarch bekendgemaakt dat het Shi No Numa is. Deze map dateert al van Call of Duty: World at War en is in de loop der jaren ook in heel veel andere Call of Duty-games verschenen.

Het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard gaat op 22 juni van start.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord