Dit zit er in seizoen 2 van CoD Vanguard en Warzone

Geplaatst:

Benieuwd naar wat je in het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone kunt verwachten? We hebben het even voor je op een rij gezet.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone is bijna hier. Zoals gewoonlijk heeft Activision weer wat leuke nieuwe toevoegingen voor de games in petto. In Call of Duty: Warzone worden er bijvoorbeeld binnenkort wat nieuwe plekken op de map toegevoegd. Ook kun je rekenen op nieuwe manieren om je te verplaatsen en fonkelnieuwe bommen en ammunitie. Vergeet ook niet de nieuwe Caldera Crash-modus. Deze wordt direct bij de start van het nieuwe seizoen aan de game toegevoegd. Op de Rebirth Island Iron Trials moet je helaas wat langer wachten. Call of Duty: Vanguard opent het tweede seizoen met een knaller: er komen twee nieuwe maps beschikbaar. Ook gaat de bèta van de Ranked-modus van start. De fonkelnieuwe Arms Race-modus wordt op een later moment toegevoegd. Gelukkig is Activision de Zombies-modus ook niet vergeten. Daar kun je rekenen op een fonkelnieuwe verhaalmissie, een nieuwe map, vijand en meerdere frisse arena's. Er wordt dus een hele hoop nieuwe content aan de game toegevoegd. Je vindt een overzichtelijke weergave van alle toevoegingen in de onderstaande afbeelding. PlayStation-spelers hoeven zich overigens geen zorgen te maken over het verliezen van deze nieuwe content na Microsofts overname van Activision Blizzard. Call of Duty blijft beschikbaar op de PlayStation.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone is uitgesteld, maar komt nu toch eindelijk heel erg dichtbij. Seizoen 2 gaat van start op 14 februari. Alsof dat al niet genoeg is, kun je zodra de updates voor beide games gedownload zijn ook nog eens genieten van dubbele XP.

Bron: Call of Duty
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord