Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Tweede seizoen Call of Duty uitgesteld

Slecht nieuws voor fans van de Call of Duty-franchise. Het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone wordt namelijk uitgesteld.

Een week geleden kwam er nog nieuwe content naar Call of Duty Season 1 Reloaded. Op 2 februari stond een de release van het tweede seizoen gepland. Deze releasedatum wordt echter niet gehaald, geeft Activision aan. In een persbericht geeft ze aan dat er een aantal updates voor beide games zijn uitgebracht, maar dat het nog niet voldoende is om te voldoen aan de hoge standaard die ze gesteld heeft voor de speelervaring. Om die reden wordt het tweede seizoen nog even uitgesteld.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone is vanaf 14 februari beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?