Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty blijft beschikbaar op PlayStation

Call of Duty liefhebbers die de game op PlayStation spelen kunnen rustig ademhalen. Phil Spencer heeft namelijk gezegd dat ze de game op PlayStation willen houden.

Er is al veel gezegd en geschreven na het nieuws over de overname van Activision Blizzard door Microsoft. Phil Spencer voegt daar nog wat meer aan toe en heeft via Twitter nieuws gedeeld over Call of Duty. Hij zegt in de tweet dat hij waarde hecht aan de relatie tussen Microsoft en Sony. Phil heeft verschillende gesprekken gehad met de leiders bij Sony. Daarin heeft hij de wens om Call of Duty op PlayStation beschikbaar te houden bevestigd. Eerder deze week reageerde Sony al op de overname van Activision Blizzard. Dit is niet de eerste keer dat een game na overname door Microsoft op Playstation beschikbaar blijft. The Elder Scrolls Online bleef ook beschikbaar op PlayStation.

Activision Blizzard heeft eerder al laten weten dat er geen intentie is om bestaande games van platformen te verwijderen.

BRON Twitter

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?