Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty Variety Map pack voor de halve prijs

Infinity Ward maakte een paar dagen geleden al bekend dat ze weer een Dubbel-XP weekend gaan organiseren voor hun nieuwste game Call of Duty 4: Modern Warfare.

Dit is niet het enigste wat komend weekend zal komen. Naast de dubbele XP zal je ook het Variety Map Pack voor de helft van de prijs kunnen kopen. De maps zullen dan 400 Microsoft Punten kosten in plaats van 800 punten.

PlayStation 3-bezitters hoeven niet te tobben. De ontwikkelaar maakte bekend dat er op de PlayStation 3 ook een soortgelijk weekend komt.

"Don't worry PS3 players, because we'll be doing the same for you guys; but due to schedule conflicts we couldn't do them back to back so the PS3 weekend will be closer to Sept the 18th (I'll have a dedicated post for our PS3 users on that event), but you can expect some of the same benefits and festivities."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?