CD Projekt hint op meer animaties na succes Cyberpunk: Edgerunners

-

Na het megasucces van Cyberpunk: Edgerunners komt er meer animatie aan vanuit het team achter Cyberpunk 2077. CD Projekt CEO Michal Nowakowski bevestigde tijdens een recente earnings call dat er nieuwe projecten op stapel staan, al blijft het nog vaag wat we precies kunnen verwachten.

Edgerunners bewees vorig jaar dat animatie en games een perfecte match zijn, zeker als het gaat om de ruige straten van Night City. Dankzij de anime, die samen met Studio Trigger werd gemaakt, brak CDPR recordomzet in het derde kwartaal van 2023. CEO Nowakowski liet weten dat fans zeker meer animatie kunnen verwachten in de Cyberpunk-wereld. Verwacht geen enorme vertragingen in hun games, want The Witcher 4 en Cyberpunk 2 blijven de topprioriteiten. De studio zal waarschijnlijk een toezichtrol aannemen zoals bij Edgerunners, waar externe studios het meeste werk deden. Mocht je alle in en outs willen weten, dan kun je hieronder de recente earnings call op je gemakje terugkijken:

Fans kunnen dus reikhalzend uitkijken naar nieuwe animaties. Cool! Voorlopig werkt CDPR hard aan de volgende hoofdstukken van Cyberpunk en The Witcher.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar:

CD Projekt RED

Uitgever:

CD PROJEKT RED

Release:

10 december 2020

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
GST
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord