CIG verkoopt Star Citizen DLC voor meer dan €54.000

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 14:21

Heb je na de feestdagen nog wat geld over en wil je jezelf trakteren op iets leuks? Voor slechts €54.014.40 kun je jezelf trakteren op een Star Citizen DLC!

Cloud Imperium Games, de ontwikkelaar van Star Citizen, heeft een DLC uitgebracht met de naam Legatus 2953. De prijs hiervan is maar liefst €54,014.40, ondanks dat de game nog niet officieel is gelanceerd. Deze uitgebreide collectie bestaat uit meer dan 175 schepen van verschillende in-game fabrikanten en biedt daardoor een gevarieerd aanbod aan schepen die tot nu toe zijn uitgebracht en ontworpen. De bundel, die gepland staat voor het eerste kwartaal van 2024, is ook nog eens extra exclusief. Om deze bundel te mogen kopen, moeten spelers ook nog eens het Wing Commander-niveau van Star Citizen's Chairman's Club behalen, waarbij spelers minstens $10.000 moeten uitgeven aan andere in-game items om toegang te krijgen. Hoewel de exorbitante prijs voor buitenstaanders verbijsterend kan zijn, heeft Star Citizen een geschiedenis van het aanbieden van dure Legatus-bundels aan haar toegewijde fanbase, met elke iteratie meer schepen en een hoger prijskaartje. CIG begon in 2018 met het aanbieden van de Legatus 2950 voor $27.000. In 2021 kwam de Legatus 2951 voor $40.000. Het jaar daarom kwam de Legatus 2952 voor $42.000 en de meest recente Legatus DLC kost dus meer dan een halve ton.

Star Citizen DLC
Star Citizen, dat bekend staat om zijn controversiële ontwikkeling, heeft meer dan een half miljard opgehaald door ruim vijf miljoen spelers, wat het aanhoudende financiële succes weerspiegelt ondanks aanhoudende scepsis over de voltooiing van de game.

Bron: Cloud Imperium Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Citizen

Series

-

Uitgever

Cloud Imperium Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Cloud Imperium Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord