Star Citizen

  • Ontwikkelaar Cloud Imperium Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , Simulatie
  • Gameliner score -

Geldteller Star Citizen staat op meer dan een half miljard

De crowdfunding-game Star Citizen heeft al meer dan een half miljard dollar opgehaald. Dat blijkt uit de geldteller op de website.

Star Citizen is al heel lang in ontwikkeling en in die tijd staat de game ook op Kickstarter waar mensen geld kunnen doneren om te helpen met het maken van de ruimtegame. De multiplayer van de game is al even beschikbaar in een bèta, maar over de langverwachte single player campagne van Star Citizen, genaamd Squadron 42, is nog niets bekend. Toch heeft dat mensen niet tegengehouden om te blijven doneren. Vorig jaar stond de Star Citizen-teller al op 350 miljoen en dat is nu al over de 500 miljoen dollar heen. Dat bedrag is gehaald door meer dan vier miljoen mensen die gedoneerd hebben.

Star Citizen geldteller

Nieuws over een officiële releasedatum voor Star Citizen is nog niet bekend. Zodra we meer weten, delen wij dat natuurlijk met jullie.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?