Star Citizen mist wederom releasedatum

Geplaatst: 29 december 2020 14:20
Aangepast: 29 december 2020 20:25

Star Citizen gaat de releasewindow voor de bèta van de singleplayer campaign Squadron 42 niet halen. Chris Roberts, hoofd van RSI, vertelt waarom.

Niet al te lang geleden heeft RSI de roadmap aangepast, waarbij alle sporen van een "Squadron 42" bèta gewist werden. De game was voor het laatst speelbaar vorig jaar oktober, toen was Star Citizen een week lang gratis te spelen. Chris Roberts geeft aan dat ze de game niet willen uitbrengen puur om een releasedatum te halen. De game is "klaar wanneer die klaar is"; voegt Roberts toe. Hij geeft ook aan dat ze geen gameplay, locaties of of assets gaan tonen in de vorm van een bèta, want Squadron 42 is nog lang niet klaar voor een marketingcampagne. Star Citizen is al in ontwikkeling sinds 2011. Het heeft via Kickstarter en de fans onderhand meer dan 339 miljoen dollar opgehaald.

onbekend

Star Citizen verschijnt voor de pc.

Bron: Polygon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Citizen

Series

-

Uitgever

Cloud Imperium Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Cloud Imperium Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord