Company of Heroes 3 rukt op naar consoles

Geplaatst:

SEGA heeft nieuwe oorlogsgebieden op het oog. Company of Heroes 3 rukt namelijk op naar de next-gen consoles.

We wisten natuurlijk al een tijdje dat Company of Heroes 3 naar consoles zou komen. Nu is echter de releasedatum van het binnenvallen bekendgemaakt. De strategiegame is straks speelbaar op de Xbox Series X|S en PlayStation 5. De user interface wordt compleet aangepast voor de console-versie. Uiteraard is de oorlogsgame ook volledig speelbaar met een controller. Daarnaast kunnen console-spelers zich opmaken voor nieuwe features. Full Tactical Pause is een nieuwe functie, die ervoor zorgt dat het hele slagveld op pauze gezet wordt. Dit geeft spelers wat ademruimte om te bedenken wat hun volgende zet wordt.

Check hier onze review van Company of Heroes 3.

Company of Heroes 3 console

Company of Heroes 3 is nu beschikbaar voor de pc. Vanaf 30 mei is de strategiegame te spelen op de Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Heroes 3

Series

Company of Heroes

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Relic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord