Video: Eerste grote update Company of Heroes 3 onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 21:27

Een eerste grote update na de release van Company of Heroes 3 is aanstaande. Operation Sapphire Jackal wordt vanaf morgen aan de strategiegame toegevoegd.

Ondanks dat het slechts iets meer dan een maandje geleden is dat Company of Heroes 3 het levenslicht zag, is het nu al weer tijd voor de eerste grote update. Operation Sapphire Jackal biedt de spelers dagelijkse en wekelijkse uitdagingen die zowel in multiplayer als co-op te halen zijn. De doelstellingen voor het halen van deze uitdagingen variëren van het kapotschieten van vijftig voertuigen met anti-tank wapens tot het behalen van vijftig veteraan-statussen in je infanterie. Uiteraard komt de update ook met de nodige bug fixes om de speelervaring te optimaliseren en worden er nieuwe cosmetische items naar Company of Heroes 3 gebracht.

Company of Heroes 3 is nu speelbaar voor pc en verschijnt later dit jaar voor consoles. De Operation Sapphire Jackal update is vanaf morgen te downloaden. Nieuwsgierig? Check dan onze Company of Heroes 3 review.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Heroes 3

Series

Company of Heroes

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Relic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord