Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Company of Heroes 3

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Eerste grote update Company of Heroes 3 onderweg

Een eerste grote update na de release van Company of Heroes 3 is aanstaande. Operation Sapphire Jackal wordt vanaf morgen aan de strategiegame toegevoegd.

Ondanks dat het slechts iets meer dan een maandje geleden is dat Company of Heroes 3 het levenslicht zag, is het nu al weer tijd voor de eerste grote update. Operation Sapphire Jackal biedt de spelers dagelijkse en wekelijkse uitdagingen die zowel in multiplayer als co-op te halen zijn. De doelstellingen voor het halen van deze uitdagingen variëren van het kapotschieten van vijftig voertuigen met anti-tank wapens tot het behalen van vijftig veteraan-statussen in je infanterie. Uiteraard komt de update ook met de nodige bug fixes om de speelervaring te optimaliseren en worden er nieuwe cosmetische items naar Company of Heroes 3 gebracht.

Company of Heroes 3 is nu speelbaar voor pc en verschijnt later dit jaar voor consoles. De Operation Sapphire Jackal update is vanaf morgen te downloaden. Nieuwsgierig? Check dan onze Company of Heroes 3 review.

BRON SEGA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?