Company of Heroes 3

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Company of Heroes 3 trailer introduceert Deutsches Afrikakorps

Als je oorlog gaat voeren is het handig om te weten welke specifieke troepen je allemaal kunt inzetten. Daarom deelt Relic Entertainment een video over de Deutsches Afrikakorps in Company of Heroes 3.

Relic Entertainment deinst er niet voor terug om video's te delen over hun game. Eerder kregen we al meer informatie over de missies in Company of Heroes 3. In de nieuwe trailer draait alles om de Deutsches Afrikakorps. Deze troepen zijn mobiel, gemechaniseerd en behoren tot de elite-klasse. Ze weten precies hoe ze door de woestijn van Afrika moeten navigeren met hun Panzer III L medium tank. Dankzij de Pak 38 Anti-tank en speciale motorcycles zijn ze voorbereid op alle situaties. In de trailer kun je de specifieke klasse in actie zien.

Company of Heroes 3 verschijnt op 23 februari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?