Trailer: Company of Heroes 3 trailer introduceert Deutsches Afrikakorps

Geplaatst:

Als je oorlog gaat voeren is het handig om te weten welke specifieke troepen je allemaal kunt inzetten. Daarom deelt Relic Entertainment een video over de Deutsches Afrikakorps in Company of Heroes 3.

Relic Entertainment deinst er niet voor terug om video's te delen over hun game. Eerder kregen we al meer informatie over de missies in Company of Heroes 3. In de nieuwe trailer draait alles om de Deutsches Afrikakorps. Deze troepen zijn mobiel, gemechaniseerd en behoren tot de elite-klasse. Ze weten precies hoe ze door de woestijn van Afrika moeten navigeren met hun Panzer III L medium tank. Dankzij de Pak 38 Anti-tank en speciale motorcycles zijn ze voorbereid op alle situaties. In de trailer kun je de specifieke klasse in actie zien.

Company of Heroes 3 verschijnt op 23 februari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Heroes 3

Series

Company of Heroes

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Relic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord