Video: Company of Heroes 3 video toont missies

Geplaatst:

Relic Entertainment is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van Company of Heroes 3, die dit jaar gaat verschijnen. In een nieuwe video leggen ze een aantal verandering uit die te maken hebben met de missies.

Company of Heroes 3 bouwt verder op de eerdere games, maar introduceert ook flink wat nieuwe elementen. Zo wordt het mogelijk om tactische pauzes in te lassen. In de nieuwe video over Company of Heroes 3 wordt er uitgelegd hoe de campagne in zijn werking gaat. Het doel is namelijk dat spelers de missies meerdere keren kunnen spelen. Er wordt daarbij een disclaimer gegeven dat missies met alle fracties en soldaten voltooid kunnen worden, maar dat ze ook uitdaging bieden. Er wordt dus veel vrijheid gegeven aan de speler, waardoor er ook een sandbox effect wordt gecreëerd. In de onderstaande video zijn wat gameplaybeelden te bekijken en worden er voorbeelden gegeven van wat voor missies spelers kunnen verwachten.

Company of Heroes 3 verschijnt dit jaar voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Heroes 3

Series

Company of Heroes

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Relic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord