Content voor Metro Exodus Expansion Pass bekendgemaakt

Geplaatst: 16 mei 2019 20:40
Aangepast: 16 mei 2019 20:40

De inhoud van de expansion pass van Metro Exodus is door Deep Silver en 4A Games bekendgemaakt. De pass bestaat uit twee grote uitbreidingen die nieuwe verhaallijnen met zich meebrengen.

Het eerste verhaal is The Two Colonels speelt zich af onder de dode stad Novosibirsk volgt kolonel Klebnikov die op oudjaarsdag op weg is naar zijn zoon Kirill. Het leven in de tunnels staat door diverse oorzaken onder druk en het is dus bittere noodzaak dat een aantal problemen opgelost moeten worden. De uitbreiding brengt naast het verhaal ook een nieuw wapen met zich mee: de vlammenwerper. Sam's Story is het tweede DLC-pakket en is gebaseerd op Vladivostok. De Amerikaanse marinier Sam loopt met de droom ooit terug te keren naar zijn thuisland. Hij is op zoek naar een manier om dit voor elkaar te krijgen.

Metro Exodus is speelbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding The Two Colonels verschijnt komende zomer, de DLC Sam's Story volgt in het begin van 2020.

Bron: Koch Media
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord