Metro Exodus

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Content voor Metro Exodus Expansion Pass bekendgemaakt

De inhoud van de expansion pass van Metro Exodus is door Deep Silver en 4A Games bekendgemaakt. De pass bestaat uit twee grote uitbreidingen die nieuwe verhaallijnen met zich meebrengen.

Het eerste verhaal is The Two Colonels speelt zich af onder de dode stad Novosibirsk volgt kolonel Klebnikov die op oudjaarsdag op weg is naar zijn zoon Kirill. Het leven in de tunnels staat door diverse oorzaken onder druk en het is dus bittere noodzaak dat een aantal problemen opgelost moeten worden. De uitbreiding brengt naast het verhaal ook een nieuw wapen met zich mee: de vlammenwerper. Sam's Story is het tweede DLC-pakket en is gebaseerd op Vladivostok. De Amerikaanse marinier Sam loopt met de droom ooit terug te keren naar zijn thuisland. Hij is op zoek naar een manier om dit voor elkaar te krijgen.

onbekend

Metro Exodus is speelbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding The Two Colonels verschijnt komende zomer, de DLC Sam's Story volgt in het begin van 2020.

BRON Koch Media

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?