Coverstory Uncharted 2 in the EDGE

Geplaatst: 1 januari 2009 10:41
Aangepast: 2 augustus 2018 14:02
-

Het nieuwe jaar is net een aantal uur begonnen en meteen worden er nieuwe games op goede manieren gepromoot. Op de cover van het games magazine EDGE treffen we Uncharted 2: Among Thieves aan. We zien Drake als een ijskoude sneeuwpop op de cover. The EDGE heeft een heuze coverstory uitgeweid over de game, en weet een aantal dingetjes te melden die wel interessant zijn. Zo heeft Bruce Straley van ontwikkelaar Naughty Dog het volgende te melden

The sneaking mechanic is "something more in the toolbox" that won't be required. "It's not Splinter Cell," he said. "It's choosing when and from where to enter combat."

De capaciteit van de PlayStation 3 zal in deze game goed gebruikt worden. Zo zal Drake in een bepaalde situatie in een gebouw lopen en stort het gebouw plotseling in, ondertussen kan Drake terwijl de boel in elkaar dondert ook nog vijanden ten lijf gaan. Allemaal veelbelovend dus.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 2: Among Thieves

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

16 oktober 2009

PlayStation 3

Lees meer