Uncharted 2 bevat fouten eerste deel niet

Geplaatst: 11 februari 2009 17:27
Aangepast: 20 mei 2018 22:38
-

Uncharted: Drake's Fortune, het paradepaard van Naughty Dog, werd toen het in december hier uitkwam warm onthaald. Onze community gaf het spel de hoogste score, vijf uit vijf, en in de review van Alex kreeg deze dan ook een maximale waardering. De game bevatte echter ook mindere punten, maar volgens Sam Thompson van Sony Computer Entertainment Europa is de meest ergerlijke fout verbeterd in het vervolg.

Iedereen die Uncharted voor een langere tijd gespeeld heeft weet dat vijanden zonder shirt op een of andere manier vrijwel onsterfelijk waren. Het vermoorden van deze mensachtigen kostte zo'n zes magazijnen van .354 kogels. In een interview met MTV is echter naar voren gekomen dat Naughty Dog dezelfde fout niet gaat maken in het verwachte tweede deel, Uncharted 2: Among Thieves.

"De schade zal veel realistischer zijn," aldus een woordvoerder van Sony.

Het wordt verwacht dat Uncharted 2: Among Thieves eind dit jaar uit zal komen, exclusief voor de PlayStation 3 - iets dat wel zeker is.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 2: Among Thieves

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

16 oktober 2009

PlayStation 3

Lees meer