Crisis Core: Final Fantasy 7- Reunion heeft een releasedatum

Geplaatst:

Crisis Core: Final Fantasy 7- Reunion heeft een releasedatum gekregen. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de laatste Nintendo Direct.

De remaster van Crisis Core: Final Fantasy 7 werd eerder dit jaar onthuld tijdens het 25th Anniversary-event voor de originele Final Fantasy 7. De game is een prequel van Final Fantasy 7 en speel als agent Zach Fair. Tijdens de laatste Nintendo Direct werd de releasedatum voor de remaster bekendgemaakt. Vanaf 13 december kunnen fans met Crisis Core: Final Fantasy 7- Reunion aan de slag. Na de aankondiging plaatste Square Enix ook nog een trailer waar meer gameplay in te zien was. Beide trailers zijn hieronder te bekijken.

Crisis Core: Final Fantasy 7- Reunion komt 13 december uit op de PlayStation 4/5, Xbox Series, Nintendo Switch en Steam.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 december 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord