Trailer: Crisis Core: Final Fantasy 7 krijgt een remaster

Geplaatst:
Aangepast: 17 juni 2022 13:45

Crisis Core: Final Fantasy 7 krijgt na 15 jaar een remaster. Dat maakte Square Enix bekend tijdens het 25th Anniversary-event voor de originele Final Fantasy 7.

Naast de onthulling van de eerste beelden van het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake, werd ook deze remaster aangekondigd. De remaster heet Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion en komt uit op alle consoles en Steam. Crisis Core: Final Fantasy 7 is een action rpg prequel en je volgt daarin het verhaal van soldaat Zack Fair. De remaster bevat vernieuwde graphics en nieuwe features. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Crisis Core Reunion moet deze winter uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Steam. Een exacte releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Bron: Square Enix

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 december 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord