Trailer: Eerste beelden tweede deel Final Fantasy 7 Remake onthuld

Geplaatst: 17 juni 2022 10:31
Aangepast: 17 juni 2022 11:24

Square Enix heeft de eerste beelden onthuld van het tweede deel van de Final Fantasy 7 Remake. De trailer werd getoond tijdens het 25th Anniversary-event voor de originele Final Fantasy 7.

Final Fantasy 7 Remake kwam in 2020 uit voor de PlayStation 4 en 5. Nu twee jaar later is aangekondigd wanneer fans het tweede deel van de Final Fantasy-remake: Rebirth ongeveer kunnen verwachten. In de trailer voert hoofdpersonage Cloud een gesprek met Aerith, die volgens Cloud dood hoort te zijn. Daarnaast zien we de grote slechterik Sephiroth even in beeld, terwijl die naast Cloud loopt. De volledige trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Final Fantasy 7 Rebirth moet in de winter van 2023 uitkomen op de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Square Enix

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FINAL FANTASY VII REBIRTH

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

29 februari 2024

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord