Trailer: Nieuwe trailer Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer van Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion onthuld. Deze trailer laat zien dat de game "meer dan een remaster" is.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion is de remaster van Crisis Core: Final Fantasy VII. Deze actie-RPG dient als prequel van FFVII en volgt het verhaal van Elite Soldier Zack Fair. Afgelopen zomer leerden we dat Crisis Core: Final Fantasy VII een remaster krijgt. Middels een nieuwe trailer laat Square Enix ons weten wat deze remaster precies inhoudt. Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion is naar eigen zeggen namelijk "meer dan een remaster". Volgens Square Enix kent de game een complete make-over met HD graphics, een soundtrack die compleet opnieuw gearrangeerd is door Takeharu Ishimoto die ook componist was van het origineel, een volledige Engelse en Japanse voice-over, een verbeterd combat-systeem en nieuwe summon cinematics.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion verschijnt 13 december op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 december 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord