Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Cross-play komt naar Rainbow Six Siege

De operators van Rainbow Six hebben het maar druk tijdens de Ubisoft Forward. Naast het bevechten van Aliens in Rainbow Six Extraction wordt er ook nog even aangekondigd dat Rainbow Six Siege cross-play krijgt.

Het heeft even geduurd, maar binnenkort kunnen Rainbow Six Siege spelers via verschillende platformen met elkaar spelen. De crossplay werkt tussen Pc, Luna en Stadia. In 2022 gaan ook PlayStation 4 en Xbox One spelers elkaar tegenkomen in de matches. Dat cross-play naar Rainbow Six Siege komt is niet het enige nieuws. Er werd ook nog een nieuwe trailer getoond voor het aankomende seizoen. Northstar begint volgende week al en brengt een nieuwe Operator naar het team.

Rainbow Six Siege is al te spelen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox X Series.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?